Gastronomi
Et kursus for dig, der godt kan lide søde sager som bolsjer, chokolade, karameller, is, kager og andet sødt.
Der er meget kemi i madlavning - og her skal vi arbejde med de kemiske processer i det søde køkken.
Der er også mulighed for, at du kan være kreativ, for du kommer til at bage en del.
Vi mødes første gang søndag 22. september kl. 9.30-15.30 på Bagterpskolen i madkundskabslokalet.
Dato | Tid | Sted | |
---|---|---|---|
søndag 22. sep. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 29. sep. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 6. okt. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 17. nov. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 24. nov. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 1. dec. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 8. dec. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 12. jan. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 19. jan. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen | |
søndag 2. mar. | 9:30 - 15:30 | Bagterpskolen |